Doosan Infracore проведе среща със своите европейски дилъри, за да "Подобри маркетинга и развитието на пазарите "

- Първата грандиозна среща на дилърите на Doosan Infracore след прехвърлянето на бизнеса с тежка техника. 
- Целта е да се осигури растеж на развитите пазари чрез силно управление.

На 2 февруари Doosan Infracore обяви, че е провела среща на своите европейски дилъри  в Малага, Испания за два дни от 31 януари до 1 февруари, с над 140 участника, сред които и висшите мениджъри и ръководители на европейските дилъри. 

113834008
Това е първата голяма среща на дилърите поддържани от Doosan Infracore, откакто компанията се върна обратно в бизнеса с тежки машини . Преди това Doosan Bobcat отговаря за бизнеса както и за развитието на пазари, включително Европа и Северна Америка. Чрез процеса на прехвърляне на бизнес, извършен през 2017 г., Doosan Infracore успя да поеме отново бизнеса в началото на 2018 г. 

Изпълнителният директор на Doosan Infracore, Dongyoun Sohn заяви: "Благодарен съм на местните служители и дилъри за приноса им към растежа на нашия бизнес на европейския пазар", добавяйки: "Ще подчертаем конкурентоспособността на нашите продукти, която е сравнима с тази на всеки световен лидер на пазара - към потенциалните клиенти, като същевременно се стремим да увеличим удовлетвореността на настоящите ни клиенти от нашите продукти и услуги, като се стремим все повече да повишаваме конкурентоспособността на услугите, качествените иновации и иновативните решения. 

Doosan Infracore ще предприеме пълна програма, чиято цел е значително да подобри ефективността на своя мениджмънт и конкурентоспособността на бизнеса налагайки силно глобално лидерство в цялата верига на стойността , от разработването на продукта до производството и продажбите. Като част от усилията си за по-нататъшно разширяване на пазарния си дял в развитите пазари, Doosan Infracore също ще постави специален акцент върху разширяването на приложението на своите най-нови технологии, базирани на собствена телеметрична услуга DoosanCONNECT и информационните и комуникационни технологии от световна класа (ИКТ) както и  разработване на нови продукти, адаптирани към местните нужди, и непрекъснато подобряване на обслужването на клиентите. 

"По време на срещата бяха споделени стратегии  за растеж на бизнеса на европейските пазари с дилърите, като същевременно беше консолидирано партньорството с тях", каза служител на Doosan Infracore. "За да ускорим растежа на бизнеса си на континента, винаги ще предоставяме на нашите дилъри най-бързата подкрепа, базирана на опита, който се е натрупал през годините в централата. " 

През 2017 г. Doosan Infracore регистрира до края на третото тримесечие приходи от продажби от 627 млн. Евро на пазара на строителни съоръжения в региона на Европа / Близкия изток / Африка. Doosan Infracore EMEA е третият по големина пазар в света след Северна Америка и нововъзникващите икономики, което представлява 18% от продажбите на световната строителна техника на компанията. 

Делът на Doosan Infracore в световния пазар на строителни съоръжения продължава да нараства от 2012 г. насам. Според последните данни Doosan Infracore се нарежда на шесто място в глобалните продажби (4,93 млрд. Долара) през 2016 г., като до този момент постига най-високия световен пазарен дял.