Doosan Infracore спечели поръчка за 80 багера

Doosan Infracore спечели поръчка за 80 багера от френската компания BEAULOC отдаваща строителна механизация под наем. Поръчката включва три различни модела (DX57W-5, DX85R-3 и DX300LC-5), вариращи от 5,7 до 30 тона. BEAULOC е компания разполагаща с над 300 строителни машини и в момента се занимава до голяма степен с отдаването под наем на тежка механизация. Между 2016 и 2017 г. Doosan Infracore достави близо 200 багера на BEAULOC, включително 100 верижни багера, 30 колесни багера и 50 мини-багера.

BEAULOC взе новото решение за покупка след като определи, че техниката Doosan Infracore е конкурентно не само по отношение на стойността си като оборудване втора употреба, но и на база общите оперативни разходи. Новозакупеното оборудване ще се използва като механизация за отдаване под наем на различни проекти за пътно строителство и други изкопни работи в цяла Франция.

Франция е важен европейски пазар за Doosan Infracore - това е третият по големина пазар на компанията в Европа след Великобритания и Белгия.

Последната поръчка за 80 багера ще бъде доставена от август до декември 2019 г. "Това е добра възможност за популяризиране на марката Doosan на големи национални компании, които взимат под наем багери Doosan от BEAULOC. Ние се стремим да подобрим имиджа на нашата марка във Франция и в останалата част на Европа.“, заяви Жил Бенду, Директор продажби на Doosan Heavy Industries & Construction в Европа.