Doosan отново печели наградата EquipmentWatch „LCO Award“

За втора поредна година строителната техника, произведена от Doosan Infracore, спечели награда „2019 LCO (Най-ниска цена на собственост), организирана от EquipmentWatch, известна информационна компания за база данни за строителната техника в Северна Америка. Печелившият модел, за втори път, е багерът DX300LC-5 на Doosan Infracore.

EquipmentWatch избира най-добрия модел от една от петнадесетте категории строителна техника - включително багери, челни товарачи и комбинирани багери. Наградата се присъжда на най-продаваните марки и модели през предходната година, като се изчислява средногодишният им брой работни часове и остатъчна им себестойност. 

Оборудван с интелигентна технология за управление на мощността, която оптимизира производителността и горивната ефективност. Издръжливостта е една от многото изключителни характеристики на 30-тонния багер DX300LC-5 на Doosan Infracore. Той също така предлага отлична оперативна ефективност благодарение на услугата за дистанционно наблюдение, предоставяна чрез DoosanCONNECT™, телематично решение, което се вписва в най-съвременните информационни и комуникационни технологии.